TRADIČNÍ POKRMY V ODLEHČENÝCH RECEPTECH
Objevte nové možnosti přípravy grilovaných a pečených mas pod vedením šéfkuchaře Jana Horkého, který vám ukáže, jak propojit klasické recepty s moderním a odlehčeným přístupem. Naučíte se, jak dokonale připravit různé druhy masa tak, aby byly šťavnaté, plné chuti a doplněné o tradiční omáčky v lehčích a svěžích variantách. 🤩
Jan Horký vás provede profesionálními technikami, které zaručí dokonalý výsledek, a podělí se o své zkušenosti, jak efektivně pracovat s masem i surovinami pro omáčky. Seminář je postaven na ukázkách přípravy, precizním vysvětlení postupů a ochutnávce připravených pokrmů. Menu pro vás připravujeme s důrazem na kvalitu, vyváženost chutí a moderní pojetí klasických receptů.
Pokud hledáte inspiraci, jak připravit elegantní a moderní jídla, která nadchnou nejen vás, ale i vaše hosty, tento seminář je tou pravou volbou!
Pokrmy, na které se můžete těšit:
- Tatarák z lososa espuma z červené řepy, medovo-hořčicová omáčka, toast
- Grilované filátko z candáta, koprová omáčka, zastřené vejce, pečený květák
- Vepřová panenka, iberská pluma křenová šlehaná omáčka, bramborovo-špenátové pyré
- Hovězí flank steak, omáčka z hrubozrnné hořčice, mini brambory pečené na soli
👨🍳 Šéfkuchař: Jan Horký, mistr svého řemesla a zkušený lektor
📍 Místo: AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, 591 01 Žďár nad Sázavou
☕ Během akce bude zajištěna káva, čaj, pivo, víno, voda a drobné občerstvení.
📜 Po skončení semináře obdržíte certifikát o jeho absolvování.
Datum | Čas | Volná místa | Cena včetně DPH | Poznámka |
10.04.2025 | 16:30 - 20:30 | 11 | 3 690.00 Kč | |