Obchod: +420 566 502 634-5
Servis: +420 281 869 242
E-mail: agrgastro@agrgastro.cz
Právě se nacházíte: Úvod > Gastrostudio > Kurzy

TRADIČNÍ POKRMY V ODLEHČENÝCH RECEPTECH

Objevte nové možnosti přípravy grilovaných a pečených mas pod vedením šéfkuchaře Jana Horkého, který vám ukáže, jak propojit klasické recepty s moderním a odlehčeným přístupem. Naučíte se, jak dokonale připravit různé druhy masa tak, aby byly šťavnaté, plné chuti a doplněné o tradiční omáčky v lehčích a svěžích variantách. 🤩

Jan Horký vás provede profesionálními technikami, které zaručí dokonalý výsledek, a podělí se o své zkušenosti, jak efektivně pracovat s masem i surovinami pro omáčky. Seminář je postaven na ukázkách přípravy, precizním vysvětlení postupů a ochutnávce připravených pokrmů. Menu pro vás připravujeme s důrazem na kvalitu, vyváženost chutí a moderní pojetí klasických receptů.

Pokud hledáte inspiraci, jak připravit elegantní a moderní jídla, která nadchnou nejen vás, ale i vaše hosty, tento seminář je tou pravou volbou!

Pokrmy, na které se můžete těšit:

  • Tatarák z lososa espuma z červené řepy, medovo-hořčicová omáčka, toast
  • Grilované filátko z candáta, koprová omáčka, zastřené vejce, pečený květák
  • Vepřová panenka, iberská pluma křenová šlehaná omáčka, bramborovo-špenátové pyré
  • Hovězí flank steak, omáčka z hrubozrnné hořčice, mini brambory pečené na soli

👨‍🍳 Šéfkuchař: Jan Horký, mistr svého řemesla a zkušený lektor
📍 Místo: AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, 591 01 Žďár nad Sázavou

☕ Během akce bude zajištěna káva, čaj, pivo, víno, voda a drobné občerstvení.
📜 Po skončení semináře obdržíte certifikát o jeho absolvování.

Datum Čas Volná místa Cena včetně DPH Poznámka
10.04.2025 16:30 - 20:30 11 3 690.00 Kč