Jan Horký - Tradiční omáčky a masa v moderní úpravě
Přijďte na seminář Tradiční omáčky a masa (hovězí, telecí, vepřové, drůbeží) v moderní úpravě, který proběhne v prestižním gastronomickém studiu se zařízením značky RM od české firmy RM GASTRO!
Pokrmy:
- „Kuře na paprice“ - Kuřecí prsa „sous vide“ s paprikovou espumou
- Kachní prsa, krém z červeného zelí se skořicí, jablkové ragout
- Vepřová líčka s kořenovou zeleninou, vinná omáčka s povidly, špenátová nádivka
- Telecí svíčková , celerové purée, lanýžový olej a lanýžová sůl
- Vanilková omáčka , smažené sušené švestky
Během kurzu je zajištěna káva, voda, čaj, občerstvení, certifikát o absolvování kurzu.
Lektoři a šéfkuchaři: Jan Horký
Místo: AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, 591 01 Žďár nad Sázavou
Těšíme se na Vaši návštěvu.
Datum | Čas | Volná místa | Cena včetně DPH | Poznámka |
11.12.2024 | 16:00 - 20:00 | 8 | 3 390.00 Kč | |