Obchod: +420 566 502 634-5
Servis: +420 281 869 242
E-mail: agrgastro@agrgastro.cz
Právě se nacházíte: Úvod > Gastrostudio > Kurzy

Jan Horký - Tradiční omáčky a masa v moderní úpravě

Přijďte na seminář Tradiční omáčky a masa (hovězí, telecí, vepřové, drůbeží) v moderní úpravě, který proběhne v prestižním gastronomickém studiu se zařízením značky RM od české firmy RM GASTRO!

Pokrmy:

  • „Kuře na paprice“ - Kuřecí prsa „sous vide“ s paprikovou espumou
  • Kachní prsa, krém z červeného zelí se skořicí, jablkové ragout
  • Vepřová líčka s kořenovou zeleninou, vinná omáčka s povidly, špenátová nádivka
  • Telecí svíčková , celerové purée, lanýžový olej a lanýžová sůl
  • Vanilková omáčka , smažené sušené švestky

Během kurzu je zajištěna káva, voda, čaj, občerstvení, certifikát o absolvování kurzu.

Lektoři a šéfkuchaři: Jan Horký
Místo: AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, 591 01 Žďár nad Sázavou


Těšíme se na Vaši návštěvu. 

 

Datum Čas Volná místa Cena včetně DPH Poznámka
11.12.2024 16:00 - 20:00 8 3 390.00 Kč