Obchod: +420 566 502 634-5
Servis: +420 281 869 242
E-mail: agrgastro@agrgastro.cz
Právě se nacházíte: Úvod > Gastrostudio > Kurzy

NOVINKY VE SPOTŘEBNÍM KOŠI PODLE METODIKY MŠMT ČR - TRADIČNÍ ČESKÁ KUCHYNĚ

Zveme Vás na seminář se špičkovými kuchaři. Akce se koná ve Žďáře nad Sázavou a je určen pro vedoucí školních jídelen, kuchaře a kuchařky, pro vedení škol a školských zařízení a ostatní zájemce. Certfikát je vydáván akreditovanou organizací Vysočina Education.

Menu:

  • Hovězí maso (noční nízkoteplotní vaření) s rajskou omáčkou a perníkovým knedlíčkem
  • Vařené vejce s koprovou omáčkou s máslovými brambůrky
  • Vepřové výpečky s dušeným zelím a karlovarským knedlíkem
  • Pečené šťavnaté kuřecí prso s brokolicí, květákem a baby karotkou v páře
  • Záhorácký závitek plněný kysaným zelím a uzeným s bramborovou kaší

 

Termín: 26. listopadu 2024, 8:30 - 14:30

Místo konání: AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, Žďár nad Sázavou

Lektoři: Miroslav DuškaRobert JůzekLuboš Prüger

Více informací a přihlášení na webu www.vys-edu.cz

 

Celou akci zaštiťuje organizace Vysočina Education. Pro přihlášení prosím využijte jejich webové stránky uvedené výše!

 

Datum Čas Volná místa Cena včetně DPH Poznámka
26.11.2024 8:30 - 14:30 0 2 783.00 Kč https://www.vys-edu.cz/vismo/akce.asp?id_org=600139&id=1832&p1=9933