NOVINKY VE SPOTŘEBNÍM KOŠI PODLE METODIKY MŠMT ČR - TRADIČNÍ ČESKÁ KUCHYNĚ
Zveme Vás na seminář se špičkovými kuchaři. Akce se koná ve Žďáře nad Sázavou a je určen pro vedoucí školních jídelen, kuchaře a kuchařky, pro vedení škol a školských zařízení a ostatní zájemce. Certfikát je vydáván akreditovanou organizací Vysočina Education.
Menu:
- Hovězí maso (noční nízkoteplotní vaření) s rajskou omáčkou a perníkovým knedlíčkem
- Vařené vejce s koprovou omáčkou s máslovými brambůrky
- Vepřové výpečky s dušeným zelím a karlovarským knedlíkem
- Pečené šťavnaté kuřecí prso s brokolicí, květákem a baby karotkou v páře
- Záhorácký závitek plněný kysaným zelím a uzeným s bramborovou kaší
Termín: 26. listopadu 2024, 8:30 - 14:30
Místo konání: AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, Žďár nad Sázavou
Lektoři: Miroslav Duška; Robert Jůzek; Luboš Prüger
Více informací a přihlášení na webu www.vys-edu.cz
Celou akci zaštiťuje organizace Vysočina Education. Pro přihlášení prosím využijte jejich webové stránky uvedené výše!
Datum | Čas | Volná místa | Cena včetně DPH | Poznámka |
26.11.2024 | 8:30 - 14:30 | 0 | 2 783.00 Kč | https://www.vys-edu.cz/vismo/akce.asp?id_org=600139&id=1832&p1=9933 |