Sladké kouzlo Itálie
Vydejte se na sladkou cestu do slunné Itálie pod vedením zkušeného cukráře Martina Beránka. Na tomto semináři se ponoříte do tajemství italské cukrářské tradice a naučíte se techniky, které jsou základem ikonických italských dezertů. Pod vedením Martina si osvojíte přípravu odpalovaného těsta a objevíte kouzlo crostaty – klasického italského koláče, jehož variace se mohou měnit podle sezónních surovin.
Seminář je zaměřen na ukázku profesionálních cukrářských technik, užitečných vychytávek a detailní vysvětlení postupů, které Martin doplní svými cennými tipy z praxe. Součástí semináře je také ochutnávka připravených dezertů, abyste mohli plně ocenit výsledky naučených postupů.
Během akce vás čeká:
☕ Káva, čaj, víno, pivo, voda a drobné občerstvení
🎓 Certifikát o absolvování semináře
✨ Inspirace a rady od mistra ve svém oboru
👨🍳 Lektor: Martin Beránek
📍 Místo: AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, 591 01 Žďár nad Sázavou
Tento seminář je ideální pro všechny, kdo chtějí proniknout do tajů italské cukrařiny, inspirovat se a obohatit své znalosti o nové techniky i přístupy k přípravě sladkých pochoutek. Těšíme se na vás! 🌸
Datum | Čas | Volná místa | Cena včetně DPH | Poznámka |
16.04.2025 | 16:00 - 20:30 | 10 | 3 390.00 Kč | |