Jan Horký - Pokrmy z hub, zvěřiny a kaštanů
První podzimní seminář, kde se naučíte a ochutnáte vyšperkované podzimní menu. Přijďte se ispirovat skvělým kuchařem Janem Horkým, který vám představí Pokrmy z hub, zvěřiny a kaštanů. Seminář proběhne v prestižním gastronomickém studiu se zařízením značky RM od české firmy RM GASTRO!
Pokrmy:
- Salát s grilovanými kaštany, kachní prsa v balsamiku, pomeranči a skořici
- Kaštanový krém, kaštanová kroketa
- Divoké selátko „sous vide“, vinná povidlová omáčka, bramborové placky s dýní
- Jelení hřbet s hříbkovou klasickou nádivkou
- Kaštanová zmrzlina s čokoládovou solí a limetkovou kůrou
Během kurzu je zajištěna káva, voda, čaj, občerstvení, certifikát o absolvování kurzu.
Lektoři a šéfkuchaři: Jan Horký
Místo: AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, 591 01 Žďár nad Sázavou
Těšíme se na Vaši návštěvu.
Datum | Čas | Volná místa | Cena včetně DPH | Poznámka |
25.09.2024 | 16:00 - 20:00 | 4 | 3 390.00 Kč | |