Pečená a grilovaná masa, saláty, dresinky, dipy a salsy
🔥 Objevte tajemství dokonale pečených a grilovaných mas v kombinaci s čerstvými saláty, lahodnými dresinky a výraznými salsami. Pod vedením zkušeného šéfkuchaře Honzy Horkého vás provedeme světem chutí, které nadchnou nejen vás, ale i vaše hosty. Připravte se na kulinářský zážitek plný inspirace, svěžích ingrediencí a skvělých technik.
👨🍳 Menu, které si zamilujete:
- Kuřecí špíz s krevetami, avokádový krém s limetkou, křupavé těsto filo
- Kachní prsa pečená při 62°C, pomerančová redukce, mini brambory s kachními škvarky
- Vepřová panenka „sous vide“, ledový salát, chipsy ze slaniny, dresink z hrubozrnné hořčice, medu a balsamica
- Hovězí flank steak, espuma z pikantního choriza, grilovaný lilek s cheddarovým dipem
Během akce se můžete těšit na:
☕ Kávu, čaj, víno, pivo, vodu a občerstvení
🎓 Certifikát o absolvování semináře
✨ Spoustu inspirace a vychytávek přímo od profesionála
👨🍳 Šéfkuchař: Jan Horký, mistr svého řemesla a zkušený lektor
📍 Místo: AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, 591 01 Žďár nad Sázavou
✨ Užijte si večer v moderním gastronomickém studiu značky RM, které vás okouzlí svou vybaveností a profesionálním prostředím. Naučte se nové techniky, vyzkoušejte originální recepty a odneste si domů inspiraci, kterou ohromíte každého.
Těšíme se na vaši návštěvu! 🍴
Datum | Čas | Volná místa | Cena včetně DPH | Poznámka |
13.03.2025 | 16:30 - 20:30 | 8 | 3 690.00 Kč | |