Jan Horký - Husí a kachní speciality
Přijďte na seminář Husí a kachní speciality, který proběhne v prestižním gastronomickém studiu se zařízením značky RM od české firmy RM GASTRO!
Husí a kachní speciality, tradiční i netradiční kombinace, moderní techniky úprav masa, vhodné omáčky a přílohy
Pokrmy:
- Tatarák z kachních prsíček s limetkou a pomerančem, opečený perníkový toast
- Husí kroketa z konfitu,karotkové pyré s pomerančem, čokoládová sůl
- Husí prsa“sous vide“, škvarky z kůže, dýňové mačkané brambory
- Husí prsa“sous vide“, bramborové škubánky s lanýžovou solí, smetanová omáčka s lanýžovým olejem
- Povidlový sorbet se skořicí, krém se skořicí, pečené křupavé filo těsto
Lektoři a šéfkuchaři: Jan Horký
Místo: AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, 591 01 Žďár nad Sázavou
Těšíme se na Vaši návštěvu.
Datum | Čas | Volná místa | Cena včetně DPH | Poznámka |
23.10.2024 | 16:00 - 20:00 | 4 | 3 390.00 Kč | |