Historie kulinářství a modernizace
Zaměřeno na gastronomické tradice a inovace❗
Ve spolupráci s Vysočina Education ❤️
Odpoledne začneme šálkem kvalitní kávy nebo bylinného čaje a drobným pohoštěním. Poté ředitel firmy AGR Gastro, Luboš Prüger, představí příběh gastronomického studia, kde se spojuje využití skvělých surovin s moderními postupy přípravy pokrmů.
Následuje ukázka moderních zařízení, příprava pokrmů a degustace. Úvodem se ponoříme do historie kulinářství, kde se zaměříme na vliv tradičních postupů a lokálních surovin, které byly po generace základem zdravého a chutného vaření. Ukážeme si, jak tradice ovlivňuje moderní gastronomii, a představíme vám způsoby, jak tyto principy přenést do současné kuchyně.
Hlavní roli tu bude hrát chřest, který je nejen symbol zdravé kuchyně, ale i skvělý základ pro moderní, chutné pokrmy. Během ukázky zjistíte, jak připravit jídlo, které osloví nejen chuťové buňky, ale i oko. Příprava oběda proběhne přímo před Vámi.
🍵🍗🌱
Proč se těšit?
- Objevíte propojení tradice a moderní kuchyně.
- Zažijete interaktivní vaření s odborníky a moderními technologiemi.
- Pochutnáte si na inspirativním obědě a odnesete si nové nápady pro svou kuchyni
❗Nechte se inspirovat světem kulinářských tradic a inovací - napište nám a akci přímo na míru uděláme i pro Vás! ❤️
Datum | Čas | Volná místa | Cena včetně DPH | Poznámka |
29.04.2025 | 12:30 - 14:30 | 0 | 1.00 Kč | soukromá akce pro Vysočina Education, plně obsazeno |