Obchod: +420 566 502 634-5
Servis: +420 281 869 242
E-mail: agrgastro@agrgastro.cz
Právě se nacházíte: Úvod > Gastrostudio > Kurzy

Historie kulinářství a modernizace

Zaměřeno na gastronomické tradice a inovace❗
Ve spolupráci s Vysočina Education ❤️

Odpoledne začneme šálkem kvalitní kávy nebo bylinného čaje a drobným pohoštěním. Poté ředitel firmy AGR Gastro, Luboš Prüger, představí příběh gastronomického studia, kde se spojuje využití skvělých surovin s moderními postupy přípravy pokrmů.

Následuje ukázka moderních zařízení, příprava pokrmů a degustace. Úvodem se ponoříme do historie kulinářství, kde se zaměříme na vliv tradičních postupů a lokálních surovin, které byly po generace základem zdravého a chutného vaření. Ukážeme si, jak tradice ovlivňuje moderní gastronomii, a představíme vám způsoby, jak tyto principy přenést do současné kuchyně.

Hlavní roli tu bude hrát chřest, který je nejen symbol zdravé kuchyně, ale i skvělý základ pro moderní, chutné pokrmy. Během ukázky zjistíte, jak připravit jídlo, které osloví nejen chuťové buňky, ale i oko. Příprava oběda proběhne přímo před Vámi.

🍵🍗🌱

Proč se těšit?

  • Objevíte propojení tradice a moderní kuchyně.
  • Zažijete interaktivní vaření s odborníky a moderními technologiemi.
  • Pochutnáte si na inspirativním obědě a odnesete si nové nápady pro svou kuchyni

❗Nechte se inspirovat světem kulinářských tradic a inovací - napište nám a akci přímo na míru uděláme i pro Vás! ❤️

Datum Čas Volná místa Cena včetně DPH Poznámka
29.04.2025 12:30 - 14:30 0 1.00 Kč soukromá akce pro Vysočina Education, plně obsazeno