Obchod: +420 566 502 634-5
Servis: +420 281 869 242
E-mail: agrgastro@agrgastro.cz
Právě se nacházíte: Úvod > Gastrostudio > Kurzy vaření > Michal Húsek - Krkonoše na talíři

Michal Húsek - Krkonoše na talíři

Přijďte na seminář Krkonoše na talíři, který proběhne v prestižním gastronomickým studiu se zařízeními značky RM od české firmy RM GASTRO!

Zjistěte, jak můžete moderně připravit například hovězí tatarák nebo bio kuřecí stehno s lanýžovou omáčkou.

Pokrmy:

  • Hovězí tatarák, smažený žloutek, topinky / chlebové chipsy, kimchi pyré
  • Tarhoňa, brynza, lesní houby, špek
  • Pstruh lososovitý, kopr, celer, ořechy, rýže, jablko
  • Bio kuřecí stehno, brokolice, mladý špenát, lanýžová omáčka

         

Michal Húsek

Michal Húsek je šéfkuchařem (executive chef) pro hotely Savoy – restauraci Savoya a pro restauraci Soyka. Obě restaurace se nacházejí v samém srdci Špindlerova Mlýna. Jedná se o dva rozdílné koncepty restaurací. Zážitková gastronomie Savoya a moderní bistro v podobě Soyky. S důrazem na sezonní a kvalitní a čerstvé suroviny.

 

Během kurzu je zajištěna káva, voda, čaj, občerstvení, certifikát o absolvování kurzu.

Lektoři a šéfkuchaři: Michal Húsek
Místo:
AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, 591 01 Žďár nad Sázavou

Těšíme se na Vaši návštěvu. 

 

Datum Čas Volná místa Cena Poznámka
08.10.2024 15:00 - 19:00 10 2690.00 Kč Přihlásit se