Obchod: +420 566 502 634-5
Servis: +420 281 869 242
E-mail: agrgastro@agrgastro.cz
Právě se nacházíte: Úvod > Gastrostudio > Kurzy vaření > Jan Horký - Podzimní pokrmy z hub, zvěřiny a kaštanů

Jan Horký - Pokrmy z hub, zvěřiny a kaštanů

Přijďte na seminář Pokrmy z hub, zvěřiny a kaštanů, který proběhne v prestižním gastronomickém studiu se zařízením značky RM od české firmy RM GASTRO!

Pokrmy:

  • Salát s grilovanými kaštany, kachní prsa v balsamiku, pomeranči a skořici
  • Kaštanový krém, kaštanová kroketa
  • Divoké selátko „sous vide“, vinná povidlová omáčka, bramborové placky s dýní
  • Jelení hřbet s hříbkovou klasickou nádivkou
  • Kaštanová zmrzlina s čokoládovou solí a limetkovou kůrou

     

      
     


Jan Horký

Je špičkovým kuchařem s bohatými zkušenostmi v gastronomii.

Pracoval jako šéfkuchař v různých restauracích, včetně Cantineta Fiorentina, a následně jako Master chef pro Compass Group ČR a Slovensko. Jeho kariéru doplňuje titul absolventa kurzu autentické francouzské kuchyně na škole Paula Bocuse.

Jan Horký je také 20 let členem Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Také je členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR a asistentem lektora Kulinářské akademie v České republice. 

  

Během kurzu je zajištěna káva, voda, čaj, občerstvení, certifikát o absolvování kurzu.

Lektoři a šéfkuchaři: Jan Horký
Místo: AGR Gastro, Novoměstská 2241/15, 591 01 Žďár nad Sázavou

Těšíme se na Vaši návštěvu. 

  

 

Datum Čas Volná místa Cena Poznámka
25.09.2024 16:00 - 20:00 5 3390.00 Kč Přihlásit se