Jan Horký
Je špičkovým kuchařem s bohatými zkušenostmi v gastronomii.
Pracoval jako šéfkuchař v různých restauracích, včetně Cantineta Fiorentina, a následně jako Master chef pro Compass Group ČR a Slovensko. Jeho kariéru doplňuje titul absolventa kurzu autentické francouzské kuchyně na škole Paula Bocuse.
Jan Horký je také 20 let členem Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Také je členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR a asistentem lektora Kulinářské akademie v České republice.
Kurzy kuchaře
Podzimní pokrmy z hub, zvěřiny a kaštanů
25.09.2024 16:00 - 20:00 Jan HorkýPrvní podzimní seminář, kde se naučíte a ochutnáte vyšperkované podzimní menu. Přijďte se ispirovat skvělým kuchařem Janem Horkým, který vám...
Husí a kachní speciality - Svatý Martin ve stylu
23.10.2024 16:00 - 20:00 Jan HorkýPřijďte na seminář Husí a kachní speciality, který proběhne v prestižním gastronomickém studiu se zařízením značky RM od české firmy RM...
Tradiční omáčky a masa v moderní úpravě
11.12.2024 16:00 - 20:00 Jan HorkýPřijďte na seminář Tradiční omáčky a masa (hovězí, telecí, vepřové, drůbeží) v moderní úpravě, který proběhne v prestižním gastronomickém studiu se...