Jan Horký
Je špičkovým kuchařem s bohatými zkušenostmi v gastronomii.
Pracoval jako šéfkuchař v různých restauracích, včetně Cantineta Fiorentina, a následně jako Master chef pro Compass Group ČR a Slovensko. Jeho kariéru doplňuje titul absolventa kurzu autentické francouzské kuchyně na škole Paula Bocuse.
Jan Horký je také 20 let členem Národního týmu kuchařů a cukrářů ČR. Také je členem Asociace kuchařů a cukrářů ČR a asistentem lektora Kulinářské akademie v České republice.
Kurzy kuchaře
Jarní masa, steaky, chřest, chřest a chřest
13.02.2025 16:30 - 20:30 Jan Horký🌿 Přivítejte jaro s jedinečným kulinářským zážitkem v našem prestižním gastronomickém studiu značky RM, které svou moderní vybaveností podporuje dokonalé...
Masa, saláty, dresinky, dipy a salsy
13.03.2025 16:30 - 20:30 Jan Horký🔥 Objevte tajemství dokonale pečených a grilovaných mas v kombinaci s čerstvými saláty, lahodnými dresinky a výraznými salsami. Pod vedením...
Tradiční pokrmy v odlehčených receptech
10.04.2025 16:30 - 20:30 Jan HorkýObjevte nové možnosti přípravy grilovaných a pečených mas pod vedením šéfkuchaře Jana Horkého, který vám ukáže, jak propojit klasické recepty...